Hoefsmid 57 7577 TG Oldenzaal
Mob: 06-51808908 Tel: 0541-514825
e-f-s@hotmail.com

Buitenschilderwerk wij

Buitenschilderwerk

Zoekt u een vakkundige schilder in Oldenzaal en omgeving voor uw buitenschilderwerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met jaren lange ervaring en een omvangrijke klantenkring garanderen wij buitenschilderwerk van hoge kwaliteit.
Die kwaliteit gaat verder dan alleen schilderwerk, service en garantie op het geleverde schilderwerk is natuurlijk vanzelfsprekend.

Wij zijn op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk al jaren een van de toonaangevende schildersbedrijven in Oldenzaal en omgeving. Van karakteristieke jaren dertig woningen tot aan de nieuwbouwpanden worden gerepareerd en opnieuw in de verf gezet. Aandacht voor u als klant staat hoog in het vaandel van ons, aandacht voor u en uw wensen. Voordat er gestart wordt met het schilderwerk maken we een planning en zetten de benodigde werkzaamheden op papier. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Kwaliteit, zo u het verwacht, kwaliteit, die blijft.

Wij leveren de kwaliteit die u verwacht. Van standaard schilderwerk tot maat oplossingen van uw schilderwerk. U heeft er geen omkijken naar, wij ontzorgen u als het om het schilderwerk gaat.

IMG_5991
buiten_6007
IMG_6001