Hoefsmid 57 7577 TG Oldenzaal
Mob: 06-51808908 Tel: 0541-514825
e-f-s@hotmail.com

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Zoekt u een vakkundige schilder in Oldenzaal en omgeving voor uw buitenschilderwerk? Dan bent u bij Erik Franke Schilderwerken aan het goede adres. Met jaren lange ervaring en een omvangrijke klantenkring garanderen wij buitenschilderwerk van hoge kwaliteit.
Die kwaliteit gaat verder dan alleen schilderwerk, service en garantie op het geleverde schilderwerk is natuurlijk vanzelfsprekend.

Erik is op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk al jaren een van de toonaangevende schilders in Oldenzaal en omgeving. Van karakteristieke jaren dertig woningen tot aan de nieuwbouwpanden worden gerepareerd en opnieuw in de verf gezet. Aandacht voor u als klant staat hoog in het vaandel van Erik, aandacht voor u en uw wensen. Voordat er gestart wordt met het schilderwerk maken we een planning en zetten de benodigde werkzaamheden op papier. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Kwaliteit, zo u het verwacht, kwaliteit, die blijft.

De kwaliteit die u verwacht wordt door mij geleverd. Van standaard schilderwerk tot maat oplossingen van uw schilderwerk. U heeft er geen omkijken naar, ik ontzorgt u als het om het schilderwerk gaat.

 

huis_bob_3_kl
huis_bob_kl
huis_bob_2_kl
IMG_5991
buiten_6007
IMG_6001