Hoefsmid 57 7577 TG Oldenzaal
Mob: 06-51808908 Tel: 0541-514825
e-f-s@hotmail.com

Erik Franke

Erik Franke

Mijn naam is Erik Franke en ik kom uit een echte schildersfamilie. In 2001 ben ik begonnen met mijn allround schildersbedrijf in Oldenzaal. De expertise is naast een gedegen schildersopleiding van mijn vader op mij overgedragen.

Erik Franke Schilderwerken is al jaren één van de toonaangevende schilders in Oldenzaal en omgeving.

Goed schilderwerk is de garantie dat uw woning of kantoorpand jaren goed is beschermd. Wij verzorgen nieuw en onderhoudsschilderwerk, zowel binnen als buiten, voor bedrijven en particulieren. Van karakteristieke jaren dertig woningen tot aan de nieuwbouwpanden. Aandacht voor u en uw wensen staan hoog in het vaandel. Voordat gestart wordt met het schilderwerk maken we een planning en zetten de benodigde werkzaamheden en materialen op papier. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Erik Franke Schilderwerken levert de kwaliteit die u verwacht. Van standaard schilderwerk tot maatwerk oplossingen van uw schilderwerk. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat garant staat voor kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Erik Franke Schilderwerken staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bel om contact op te nemen of stuur via mail, WhatsApp of het contactformulier op de site een berichtje. We kunnen u dan adviseren over de werkzaamheden, materiaal en kleuren. De passende offerte zal u zo snel mogelijk gemaild worden. Na akkoord van de offerte plannen we in overleg de opdracht verder in.